Laamanni Antti Savela ja poliisipäällikkö Mika Heinilä

 

Oulun käräjäoikeus

oulu.ko@oikeus.fi


Tiedoksi Oulun käräjäoikeuden laamanni Antti Savela sekä Oulun poliisin päällikkö Mika Heinälä, rikosylikonstaapeli Tiina Sarparanta


Tässä haaste käräjäoikeuteen

https://haastehakemus.blogspot.com/2020/08/haastehakemus.html


Haaste perustuu kirjaani kopioituihin todistusaineistoihin sekä entisen asianajan Asko Keräsen tuunnustukseen. Vaadin suullista käsittelyä asialle jotta vältytään väärältä oikeuden päätökseltä.


Oulun käräjäoikeuden laamanni Antti Savela


Pyydän, että valvotte sen, että saan suullisen asian käsittelyn ja voi todistaa oikeudessa asiat niin kuin ne ovat tapahtuneet todellisuudessa.

  1. törkeän petoksen kauppasopimuksissa

  2. syyttäjän esteellisyyden pitkältä ajalta

  3. kauppojen purut

  4. kauppojen purkujen vaikutus konkurssiin

  5. prosessipetos konkurssiasiassa

  6. Paavo M Petäjän tunnustus, ettei hänellä ollut toimeksiantoja konkurssiasissa. Siitä huolimatta hän on antanut väärän lausuman konkurssiassa

  7. Käräjätuomari ei ole tarkistanut konkurssissa valtakirjoja

  8. Asianajaja Asko Keränen on jättänyt valituksen tekemättä konkurssiasassa Vaasan Hovioikeudelle

  9. Poliisit ja muut viranomaiset ovat laiminlyöneeet virkavelvollisuutensa ja syttäjät ovat estäneet rikostutkinnat

  10. Rikostutkintapyynnöt on tehty ajoissa. Asiat ovat olleet keskeytyksestä vireillä tähän päivään saakka. Siksi asiat eivät ole vanhentuneet.

  11. PR-talojen konkurssivyyhti perustuu salaiseksi julistettuun SSP-sopimukseen, mikä on osa valtiopetosta. PR-talojen konkurssivyyhdellä on suora yhteys SSP-sopimukseen.

  12. Ulosotto pitää rikokset avoimena

  13. Rikoksista epäillyt ovat surutta käyttäneet väärää konkurssipäätöstä hyväkseen saadakseen uusia vääriä päätöksiä.

  14. Viranomaisten toiminta on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista toimintaa. Kysmys on muun muassa kidutusrikoksesta. Siksi asiat eivät ole vanhentuneet. Valtiopetos pitää rikokset avoimena.


Todistusaineisto perustuu kirjaani Olet Maamme Armahin Suomenmaa kopioituun todistusaineistoon sekä entisen asianaja Asko Keräsen kirjalliseen tunnustukseen. Pyydän ilmoittamaan jos tarvitaan useampia kappaleita kirjaani, sillä olen jo toimittanut aikaisemman asian yhteydessä, josta en ole valittanut, kirjani Oulun käräjäoikeuteen. Olen toimittanut aikasemmin Ylivieskan käräjäoikeuteen kopion salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta kirjallisen kopio. En ole valittanut siitäkään tuomiosta ja nyt Ylivieskan käräjäoikeus on saamaa käräjäoikeutta ja olen jo aikaisemmin pyytänyt siirtämään tuon sopimuksen Oulun käräjäoikeuteen. Asiakirjaa pitää säilyttää käräjäoikeudessa päätöksen mukaan vuoteen 2021. Kun uudistin asiakirjojen käytön todistusaineistona vuonna 2019, niin niitä on säillytettävä vuoteen 2024. Koska olen hieman huolissani tilanteesta niin minulla on kopioituna salaiseksi julistettu SSP-sopimus muistitikulle. Olen valmis toimittamaan muistitikulla salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen kopion, jos kirjallisesti toimittamani SSP-sopimus on jostain syystä kadonnut. SSP-sopimus on osa valtiopetosta.

Vaadin, että saan todistaa valtiopetoksen sekä kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskarin esteellisyyden ja rikolliseksi epältävän toiminnan ja entisen asianajaja , nykyisen varatuomarin Asko Keräsen kirjallisen tunnustuksen Oulun käräjäoikeudessa. Asko Keräsen rikoksesta johtuu suuri osa muita rikoksia. On korkea aika että oikeus toteutuu. Tämä kirjoitus sen takia, että olen ollut järkyttynyt sen johdosta ettei Oulun käräjäoikeuden tuomarit erota ihmisoikeusrikosta ulosottovalituksesta. Nyt on ainakin selkeä rikosasia ja oikeudenmukainen oikeudenkäynti edellyttää suullista käsittelyä. Tosin pitää ottaa huomioon nopeasti leviävä koronavirus esim. Raahen alueella ja se, että minä kuulun riskiryhmään.


Erkki Aho


Oulun poliisipäällikkö Mika Heinälä


Olen pettynyt siihen, että ette valvoneet rikosylikonstaapeli Tiina Sarparannan tomintaa, vaikka pyysin Teitä valvomaan ettei rikosylikonsstaapeli Tiina Sarparanta pääse toteuttamaan rikollisia aikeitaan. Tässä sitä nyt ollaan. Olen kuitenkin valmis sopimaan asian, jos poliisi suorittaa esitutkintalain, poliisilain, perustuslain ja ihmisoikeusopimusten mukaisen rikostutkinnan ilman aiheetonta viivyystä.

Pyydän ilmoittamaan asiasta välittömästi minulle ja asia voidaa tutkia välittömästi jotta vältytään oikeuskäsittelyltä.


Erkki Aho

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haastehakemus

Esteellisyysväittämä